Recenzii restaurante

California Burger – Arta Burgerului în Centrul Clujului

Un burger ca acasă, în State

Într-un colțișor de rai, fix cum intri în piața Muzeului din Cluj, ferit parcă de agitația de metropolă a Clujului, California Burger își face încet, dar sigur, loc către inimile gurmanzilor clujeni. De ce știu asta? Pentru că pe mine m-au cucerit pe loc.

Am mai simțit aceeași atmosferă de burger veritabil doar în Los Angeles, la prima mea comandă la In-N-Out, unul din cele mai de succes lanțuri de burgeri din State, statut de altfel, din ce am văzut, foarte probabil de îndeplinit și pentru California Burger. Acum, veți spune poate, pe bună dreptate, de unde atâtea laude pentru burger frenezia din centrul Clujului? Intră și încearcă !

Departe de luxul la care se ajunge de multe ori când vorbim despre burgeri în cele mai bune restaurante și păstrând bunul simț și frumusețea unui burger cu adevărat bine făcut, California Burger se detașează de ceilalți prin simplitate și calitate. Nu cred că am mai întâlnit de ceva timp o carne atât de bună și o combinație atât de simplă, dar cu adevărat gustoasă. Iar carnea nu se oprește doar la burger, dacă e vorba, ci se extinde către niște costițe cum probabil mai găsești doar la festivalele de street food din sudul S.U.A., zona zero pentru rețeta perfectă de costițe.

burgerul de la California Burger din Cluj

Burgerul perfect

Pentru o escapadă din banal dar scump și pentru un burger cu adevărat delicios, urmează sfatul meu și mergi direct către California Burger. De ce nu o să regreți? Pentru că am învățat aici, încă din prima mușcătură, esența unui burger bun, fără alte tam-tam-uri și floricele. Servirea e impecabilă, indiferent de câți burgeri au de livrat, locul chic și prietenos iar burgerul, burgerul e motivul pentru care m-am gândit să scriu articolul de îndată ce l-am terminat de devorat.

Pentru cel mai bun dintre toți și pentru a nu te îndepărta de ce înseamnă un burger cu adevărat, aici ai locul perfect.

locatie California Burger Cluj - piata muzeului

Citește și top 1o restaurante de burgeri din Cluj-Napoca aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.