Retete burgeri

Burgerul BLT cu Cheddar

Sfat: La BLT Burger în Las Vegas, chef Laurent Tourondel periază burgerii cu unt cât timp aceștia se prepară pe grătar. Zaharurile naturale îl caramelizează, făcând carnea extra delicioasă. Burgerul acoperit de brânză și bacon trebuie acompaniat de o cantitate substanțială de vin roșu. Încearcă o sticlă de Rară Neagră de Purcari alături de burgerul tău preferat.

burger BLT cu Cheddar - The BurgerPost

Cum preparăm burgerul BLT cu Cheddar?

  1. Într-un bol mediu, amestecați maioneza și ketchup-ul, oțetul de vin roșu, ceapa, pătrunjelul, tarhonul și sosu Worchestershire. Acoperiți și puneți la rece.
  2. Într-o tigaie mare, prăjiți baconul la foc mediu. Întoarceți-l o singură dată, până se rumenește, aproape 6 minute. Lăsați-l să se scurgă și apoi tăiați-l în bucăți mari.
  3. Aprindeți grătarul și umpleți un bol mare cu apă rece. Amestecați cu atenție mușchiul de vită tocat și carnea tocată, sare și piper. Împărțiți carnea în 6 bucăți de aproximativ 10 cm și de 3 cm grosime. Introduceți burgerii în apa rece, apoi lăsați la uscat 30 de secunde. Transferați imediat burgerii pe grill și periații cu untul topit. Țineți burgerii la grătar timp de 9 minute pentru coacerea perfectă, medie, întorcându-o o dată sau de două ori și periindu-i ocazional cu unt. Acoperiți burgerii cu brânză în ultimul minut și lăsați-o să se topească.
  4. Împrăștiați dressingul rusesc peste chifle. Poziționați frunzele de salată și feliile de roșii la baza chiflei și acoperiți cu burgerii, ceapă roșie și bacon. Acoperiți cu cealaltă jumătate de chiflă, tăiați în două bucăți și serviți imediat.

Bucură-te de burger …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.